contact cariere oportunitati de dezvoltare web design stiri despre noi
Portofoliu
Muzica
Auto Divertisment Sport si sanatate Tehnologie Altele


MuzicaBuna.ro

Lansat in 2000, MuzicaBuna.ro este primul portal de muzica din Romania. Site-ul se diferentiaza prin continutul editorial original, un public peste medie si o abordare originala a fenomenului muzical local si international. Marturie a reusitei in misiunea sa stau zecile de aparitii in presa scrisa si audiovizuala si milioanele de vizitatori de-alungul timpului.

Vizitează

roVersuri.ro

Agregator de versuri pentru muzica romaneasca si straina, cu peste 10.000 artisti si peste 300.000 titluri de piese. De asemenea, site-ul contine si o sectiune dedicata poeziilor precum si versurilor publicate de amatori.

Vizitează

Cinemall.ro

Comunitate video dezvoltata pe 3 directii: videoclipuri muzicale, filme/cinema si video/divertisment. A cunoscut un succes rapid, dar stabil in timp fiind o resursa utila in satisfacerea nevoii publicului pentru un portal video complet.

Vizitează

MusicMall.ro

Un proiect aparent imposibil in conditiile pirateriei omniprezente, MusicMall.ro este primul si singurul magazin eficient de muzica in format electronic din Romania. Echipa HTD a reusit sa imbine cu succes nevoia industriei muzicale de a monetiza internetul ca mediu de distributie si realitatile din Romania.

Vizitează

Muzica9.ro

Un portal muzical cu greutate in Romania, lansat din dorinta de a acoperi segmentele de public lasate descoperite de abordarea exclusivista/critica a portalului MuzicaBuna.ro. Site-ul ofera informatii si continut de actualitate din domeniu, servind si ca o platforma de socializare pentru o comunitate numeroasa.

Vizitează