contact cariere oportunitati de dezvoltare web design stiri despre noi
Portofoliu Muzica Auto Divertisment Sport si sanatate Tehnologie Altele

contact

HTD inseamna experienta, creativitate si profesionalism. Astfel am reusit sa dezvoltam o gama larga de produse si servicii, sustinute de o echipa tanara si entuziasta!

Servicii
Avand 20 de ani experienta in dezvoltarea si exploatarea de proiecte web in regim agentie dar mai ales in-house, HTD are avantajul unei perspective avizate asupra fenomenului, printr-o abordare duala: atat ca executant cat si ca beneficiar. Acest avantaj major ne recomanda in realizarea oricarui tip de site sau aplicatie pe platforma web, cu garantia succesului imediat dupa lansarea on-line!
Mai mult, HTD ofera clientilor sai o gama de solutii conexe, cum ar fi serviciul de micropayment, promo&advertising, hosting, SEO, etc. pentru buna exploatare si monetizare a proiectului realizat. Cereti mai multe informatii in acest sens folosind rubrica de contact.

Clienti
Dincolo de produsele proprii aflate in portofoliu, HTD a realizat numeroase prezentari, site-uri si solutii web complexe pentru o serie de clienti importanti precum: Omnilogic, TeleSport, Computer Sharing (Electrica S.A.), ANA Hotels (Ana Wellness & SPA), Pro Confort Hotels (Complex Waterpark), Adrian Mutu, Mircea Lucescu, FC National, 4e Soft, Scoala de soferi TEO, publicatii ca Market Watch, Les Nouvelles Estetiques, Ghidul Miresei, Auto Financiar, revista Ciao si altii. Pentru referinte sau detalii folositi rubrica de contact.

Publicitate
Pornind de la consultanta, concept si creatie, pana la solutii concrete de promovare, atat in site-urile din portofoliul HTD Publishing, cat si in alte site-uri sau retele de publicitate, va stam la dispozitie cu toate informatiile necesare. Pentru intrebari si cereri de oferta folositi sectiunea contact.